Categories
Uncategorized

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΑΣΟΕΕ

Μια βδομάδα μετά την εισβολή στη Villa Amalias το κράτος εξαπέλυσε νέα επίθεση: Με αφορμή μια υποτιθέμενη  «ανώνυμη καταγγελία» για παράνομο εμπόριο την Παρασκευή το μεσημέρι οι μπάτσοι μπούκαραν στην ΑΣΟΕΕ. Λίγο πριν την έφοδο συνελήφθησαν 16 μετανάστες μικροπωλητές γύρω από το κτίριο ενώ άλλοι που βρίσκονταν μέσα πρόλαβαν και φυγαδεύτηκαν από την πίσω πόρτα. Με εντολή του εισαγγελέα ξεκίνησε έρευνα στο υπόγειο του κτιρίου όπου βρίσκονται τα στέκια. Τραβήχτηκαν φωτογραφίες και βίντεο που πλασαρήστηκαν στο δελτίο του Mega, ο χώρος χαρακτηρίστηκε ως «κέντρο ανομίας υπεύθυνο για τα επεισόδια στις πορείες», χαρακτηρισμός που στηρίχτηκε σε μια φωτογραφία ενός άδειου μπουκαλιού με στερεωμένη μια χαρτοπετσέτα ώστε να μοιάζει με μολότοφ, ενώ κατασχέθηκε ο εξοπλισμός του αυτο-οργανωμένου αναρχικού ραδιοφώνου 98 fm.

Το απόγευμα πραγματοποιήθηκε πορεία από την ΑΣΟΕΕ προς το Πολυτεχνείο από αλληλέγγυους/ες που είχαν συγκεντρωθεί από νωρίς, ενώ το βράδυ πραγματοποιήθηκε μια δεύτερη πορεία αντιπληροφόρησης στου Ψυρρή.

Η Villa Amalias και η ΑΣΟΕΕ δεν στοχοποιήθηκαν τυχαία. Πρόκειται για δύο καίρια σημεία που αποτελούν ανάχωμα για τη φασιστική δράση των χρυσαυγιτών στον Αγ. Παντελεήμονα, την Κυψέλη και τη γύρω περιοχή. Επιλέγοντας να χτυπήσουν εκεί αποδεικνύουν για άλλη μία φορά πως το σύστημα στηρίζεται και έχει ανάγκη την εξάπλωση των κατά τ’ άλλα «αντισυστημικών» χρυσαυγιτών προκειμένου να εφαρμόσει τα κατασταλτικά-εξοντωτικά του σχέδια. Ευελπιστούν να δουν τους νεοναζί εδραιωμένους να αλωνίζουν και να πραγματοποιούν τις δολοφονικές τους επιθέσεις, πρώτα ενάντια στους μετανάστες κι έπειτα ενάντια σε όσους αντιδρούν και αγωνίζονται για να αποτρέψουν το ξεπούλημα των ζωών μας που ετοιμάζεται εκ νέου από κυβέρνηση, αφεντικά και τραπεζίτες. Αλλά δε θα τους περάσει.

ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΣΑΚΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ

 

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΕΚΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ.

 

DE STATO

By destato

Συνέλευση Περάματος για την Αλληλεγγύη και την Δράση

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *