Categories
Uncategorized αλληλεγγύη Για την αλληλεγγύη

Αποχή συσσιτίου κρατουμένων ως αλληλεγγύη στον Επαναστατικό Αγώνα

Οι κρατούμενοι της β’ πτέρυγας φυλακής Λάρισας προχώρησαν από σήμερα σε αποχή συσσιτίου της φυλακής ως ένδειξη αλληλεγγύης στον ΕΑ, στα πλαίσια του διεθνούς καλέσματος που πραγματοποιήθηκε από την συνέλευση για την υπόθεση του ΕΑ.

Η αξιοπρέπεια και η συντροφικότητα δεν μπορούν να δαμαστούν ούτε απ’τα βαριά κάγκελα,ούτε απ’τα χοντρά τσιμέντα.Η αλληλεγγύη είναι ο δρόμος για την ανασύσταση της κοινωνίας και την επίτευξη πραγματικής ελευθερίας.

ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ,ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ ΚΑΙ ΦΩΤΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΕΛΙΑ

Η ανακοίνωση των κρατουμένων :

Από σήμερα, 22 Νοεμβρίου και για τις επόμενες δύο ημέρες, έως και τις 24, προχωρούμε σε αποχή συσσιτίου ανταποκρινόμενοι στο διεθνές κάλεσμα για την υπόθεση του ΕΑ.

Η κίνηση αυτή αποτελεί μία ελάχιστη ένδειξη αλληλεγγύης στα μέλη του ΕΑ που δικάζονται αλλά και στους συντρόφους που διώκονται για την ίδια υπόθεση.

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ,  ΚΩΣΤΑ ΓΟΥΡΝΑ, ΝΙΚΟ ΜΑΖΙΩΤΗ, ΠΟΛΑ ΡΟΥΠΑ

ΚΑΜΙΑ ΔΙΩΞΗ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟ ΚΟΡΤΕΣΗ, ΒΑΓΓΕΛΗ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟ, ΣΑΡΑΝΤΟ ΝΙΚΗΤΟΠΟΥΛΟ, ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΗ ΚΩΣΤΑ ΚΑΤΣΕΝΟ ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΑΡΙ ΜΠΕΡΑΧΑ

ΤΙΜΗ ΣΤΟΝ ΛΑΜΠΡΟ ΦΟΥΝΤΑ

Οι κρατούμενοι της β’ πτέρυγας

Σπύρος Στρατούλης, Ράμι Συριανός, Αντρέ Μαζούρεκ, Εριόν Μουσταφά, Μιχαήλ Ραμαντάνογλου, Βαγγέλης Καλαμαράς, Μιχαήλ Τζούμας, Χρήστος Τσιόναρος, Μάκης Γεράκης, Γιάννης Γκελίτσας, Άγγελος Κωστόπουλος

 

By destato

Συνέλευση Περάματος για την Αλληλεγγύη και την Δράση

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *