Categories
καταστολή

Η νέα τάξη πραγμάτων …

Δύο χρόνια μετά την δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου και την εξέγερση που ξέσπασε , η δημοκρατία έρχεται για άλλη μια φορά να μας αποδείξει ότι είναι εδώ παρέχοντας ασφάλεια στους πολίτες της , είναι ζωντανή και όποιος το αμφισβητήσει αυτό , θα κατασταλεί με κάθε κόστος .

Μετά τον Δεκέμβρη του 2008 ακολουθούν μια σειρά επιχειρήσεων οι οποίες προσπαθούν να αφανίσουν κάθε μορφή αντίστασης .Ένας χρόνος από την εισβολή στον αυτοοργανωμένο χώρο «ρεσάλτο» στις 5 Δεκεμβρίου , με αφορμή την συμπλήρωση 1 χρόνου από την δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου , και ένα ανύπαρκτο κατηγορητήριο για να δικαιολογήσει τις τακτικές που τους δίδαξε η χούντα και να αποδείξει ότι όποιος αγωνίζεται είναι τρομοκράτης και θα κατασταλεί . Εφτά μήνες από την απαγόρευση κυκλοφορίας και συναθροίσεων στα Εξάρχεια και την εισβολή στην κατάληψη Ζαΐμη με αφορμή τον θάνατο των 3 εργαζομένων στην MARFIN . Δύο μέρες , από τις φαντασμαγορικές συλλήψεις και εισβολές σε σπίτια αγωνιστών και εντελώς «τυχαία» δύο μέρες πριν από την 6 Δεκεμβρίου .

Όλα αυτά και όχι μόνο , σε συνδυασμό με την βοήθεια των γνωστών επικοινωνιακών κόλπων των ΜΜΕ έρχονται να παρουσιάσουν την νέα τάξη πραγμάτων . Η 24ωρη απαγόρευση κυκλοφορίας και στάθμευσης οχημάτων στο κέντρο της Αθήνας , για την προστασία του καθεστώτος από τους «τρομοκράτες» διαδηλωτές , μας δείχνει για άλλη μια φορά την νέα , σοσιαλιστικού τύπου , χούντα. Και όπως και κάθε άλλη φορά οι μέθοδοι καταστολής έχουν όλο και πιο πολλές ομοιότητες μεταξύ τους και η βαρβαρότητα γίνεται όλο και λιγότερο διακριτική αποδεικνύοντας ότι σε περιόδους κρίσης του συστήματος θα κάνουν τα πάντα για να το διαφυλάξουν .

Ποιος ξέρει ?!Ίσως σε μερικούς μήνες να δούμε τανκς στους δρόμους και πάλι…

Όμως και πάλι θα μας βρουν μπροστά τους …

Δεν μας καταστέλλουν , μας εξοργίζουν …

By destato

Συνέλευση Περάματος για την Αλληλεγγύη και την Δράση

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *