Categories
Uncategorized

Η μόνη εγκληματική οργάνωση είναι το κράτος και οι μηχανισμοί του

Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες οι συλληφθέντες του Ρεσάλτο παραπέμπονται με βάση τον αντιτρομοκρατικό για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και κατασκευή εκρηκτικών με πρόσχημα τα άδεια μπουκάλια μπύρας και το πετρέλαιο για την σόμπα που βρέθηκαν στο χώρο (ευχαριστούμε τους μπάτσους που φεύγοντας μας απάλλαξαν από τα μπουκάλια που έτσι κι αλλιώς προορίζονταν για ανακύκλωση). Επίσης κατηγορούνται για οπλοκατοχή (7 ξύλινες σημαίες, 2-3 βαριοπούλες και 1 ολόκληρο σφυρί). Οι συλληφθέντες του δημαρχείου κατηγορούνται για διατάραξη οικιακής ειρήνης, οπλοκατοχή, πρόκληση σωματικής βλάβης, αντίσταση κατά της αρχής και πρόκληση φθορών στα αυτοκίνητα της αστυνομίας και στο δημαρχείο, όλα από κοινού. Επιπλέον έχουν και απείθεια επειδή αρνήθηκαν να δώσουν δακτυλικά αποτυπώματα.

Ο πανικός και η συνακόλουθη γελοιότητα του κρατικού μηχανισμού δεν έχει όρια. Στην προσπάθεια τρομοκράτησης και καταστολής των κοινωνικών αγώνων και ποινικοποίησης των κοινωνικών εστιών αντίστασης (από το Κερατσίνι και το Ρεσάλτο σε κάθε στενό των Εξαρχείων και στον χώρο γύρω από το πανεπιστήμιο στην Θεσσαλονίκη), επέδειξε για άλλη μια φορά απαράμιλλο θράσος. Κατηγόρησε ως εγκληματική οργάνωση τους κοινωνικούς αγωνιστές που με τρομοκρατική επιχείρηση συνέλαβε μέσα στον χώρο του Ρεσάλτο. ΟΠΚΕ ΜΑΤ και λοιπές οργανωμένες ομάδες επαγγελματιών δολοφόνων και βασανιστών (μεταναστών, 15χρονων, αντιστεκόμενων, “διαφορετικών”) εισέβαλαν για να αποκαταστήσουν την “τάξη” σε έναν ανοιχτό κοινωνικό χώρο με πολυετή ευπρόσωπη δράση και σταθερή έντυπη παρουσία για όλα τα κοινωνικά ζητήματα (μετανάστες, εργατικά “ατυχήματα”, πρέζα, έμφυλους διαχωρισμούς, εθνικά, περιβαλλοντικά ζητήματα, αλληλεγγύη σε διωκόμενους κ.α.).

Για γιάφκες τρομοκρατίας ψάξτε στα αστυνομικά τμήματα, στα δικαστήρια, στα κομματικά γραφεία, στα υπουργεία, στα ΜΜΕ, στα κέντρα κράτησης μεταναστών…

ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΩΝ

ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ… ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ, ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ

Η ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ

*αναδημοσίευση από το blog του ΡΕΣΑΛΤΟ

By destato

Συνέλευση Περάματος για την Αλληλεγγύη και την Δράση

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *