Categories
εκλογές

Αντιεκλογική αφίσα της συνέλευσης

Ζούμε πλέον την εποχή των μεγάλων αλλαγών, την εποχή των κοινωνικών εκρήξεων και τις βίαιης αναδιάρθρωσης του καπιταλισμού.

Είναι η εποχή της υποτίμησης της εργασίας και της ίδιας μας της ζωής.

Η προσπάθεια της ανασύστασης του κρατικού μηχανισμού περνάει μέσα από την ισοπέδωση κοινωνικών κεκτημένων δεκαετιών και τον αποκλεισμό ολόκληρων τμημάτων του πληθυσμού από την κάλυψη των βασικών αναγκών.

Είναι τώρα που η πολυπληθής επάνδρωση των σωμάτων ασφαλείας και η πλήρης στρατικοποίηση τους σε συνεργασία με την δημοσιογραφική λάσπη παρέχουν την ασφάλεια και την κάλυψη στον εξουσιαστικό συρφετό.

Είναι ο καιρός που οι φιλελεύθεροι σοσιαλφασίστες βαδίζουν χέρι χέρι με τους πολιτικούς απογόνους των ναζί, όλοι μαζί για τη διάσωση ενός συστήματος κερδοφορίας για αυτούς, υποταγής κι εκμετάλλευσης για τους εκμεταλλευόμενους. Κι έρχεται τώρα η στιγμή που μέσα από την διαδικασία των εκλογών μας ζητάνε με εκβιαστικά ψευτοδιλήμματα να αναθέσουμε εκ νέου τις ζωές μας στα χέρια τους.

Είναι όμως και η εποχή που με κάθε τρόπο πρέπει να παλέψουμε για τη ριζοσπαστικοποίηση της τάξης μας και για τη συγκρότηση της συνείδησης του κοινού μας αγώνα. Ενός αγώνα ενάντια σε κράτος, αφεντικά, φασίστες, ενάντια σε κάθε λογική αφομοίωσης , έναντια σε κάθε εξουσία.

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ
ΑΥΤΟΟΡΓΑΝΩΣΗ
ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ

By destato

Συνέλευση Περάματος για την Αλληλεγγύη και την Δράση

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *