Categories
Για την αλληλεγγύη καταστολή συγκεντρώσεις

Μικροφωνική για το Χρήστο Κολεντίνη

Σήμερα 30/12 στις 14:00 το μεσημέρι έγινε η μικροφωνική για το σύντροφο Χρήστο Κολεντίνη στην Πλατεία Μοναστηρακίου εν όψει της αυριανής εξέτασης της παράτασης ή μη της προφυλάκισης του. Εκεί μαζευτήκαμε περίπου 30 αλληλέγγυοι-ες, μοιράστηκε και διαβάστηκε το γράμμα του ίδιου και προπαγανδίστηκε η αυριανή συγκέντρωση στα Δικαστήρια της Ευελπίδων.
Ο Χρήστος Κολεντίνης παραμένει έγκλειστος από τις 09/07/2011. Συνελήφθη κατά την αποχώρησή του από μια αυτοοργανωμένη συναυλία στο Πολυτεχνείο και ξυλοκοπήθηκε άγρια από διμοιρία Ματ στη συμβολή των οδών Στουρνάρη και Μπουμπουλίνας. Κρατήθηκε για ώρες στη ΓΑΔΑ ενώ έφερε κατάγματα στο κρανίο, στα πόδια, στα χέρια και βλάβες στα νεφρά. Τέσσερις μέρες αργότερα και ενώ εξακολουθεί να νοσηλεύεται προφυλακίζεται με τις κατηγορίες της διατάραξης ειρήνης και κατοχής και χρήσης εκρηκτικών υλών κατά διμοιρίας που δέχθηκε επίθεση το ίδιο βράδυ.

Ο Χ. Κολεντίνης συνδέεται και κατηγορείται για συμμετοχή και καθοδήγηση σε μια επίθεση με μοναδικό στοιχείο την προηγούμενη σύλληψή του στο αναρχικό στέκι Ρεσάλτο στο Κερατσίνι. Είναι φανερό πως η υπόθεση του Χ.Κολεντίνη αποτελεί εξόφθαλμη περίπτωση αστυνομικής βίας και προσπάθειας αποπροσανατολισμού και συγκάλυψης της. Η δίωξη του είναι φρονιματικού χαρακτήρα και η συνέχιση της κράτησής στα κελιά της δημοκρατίας τους εξυπηρετεί κίνητρα παραδειγματισμού και εκφοβισμού.

Συγκέντρωση Αλληλεγγύης
αύριο Παρασκευή 30/12/2011 10:00, Ευελπίδων

                           ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ
                                     ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΤΟY



                  Αλληλεγγύη στους κρατούμενους και διωκόμενους συντρόφους

By destato

Συνέλευση Περάματος για την Αλληλεγγύη και την Δράση

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *